Număr de telefon

0252.381.512

mail

ponoarele@mh.e-adm.ro

Ore de funcționare

Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

Primăria comunei Ponoarele, alături de Consiliului Local Ponoarele, vă invită să participați la cea de-a XVI-a ediție a Festivalul Național Concurs de Folclor „Ponoare, Ponoare”.
Așa cum v-am obișnuit, lângă Podul lui Dumnezeu, vă așteptăm să marcăm încă un eveniment deosebit, în zilele de 5, 6 și 7 august 2022.

Înscrierea în concurs se face pe baza fişei de participare (anexă la regulament). Fişa va fi însoţită de copie după C.I., acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal și partiturile repertoriului de concurs ce vor fi trimise la Primăria Comunei Ponoarele – primariaponoarele@yahoo.com – 0252381512 sau la Nicolae Drăghia dirijorul Orchestrei ,,Lautarii Mehedințiului”- nucu_draghia@yahoo.com, până  pe data de 29.07.2022.

Pentru înscrierea în concurs vă punem la dispoziție Regulamentul festivalului și fișa de participare

Preselecţia concurenţilor va avea loc în data de 01.08.2022, începând cu orele 10:00, live în sala CĂMINULUI CULTURAL PONOARELE pentru concurenții din Mehedinți și județele limitrofe (Gorj, Caraș-Severin, Dolj, Hunedoara și Vâlcea),  iar online pe Skype pentru concurenții din țară, orele de intrare se vor comunica ulterior.

Anunțul se va actualiza permanent.
Vă mulțumim!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Sari la conținut