Număr de telefon

0252.381.512

mail

ponoarele@mh.e-adm.ro

Ore de funcționare

Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

,, Veniți, privighetoarea cântă și liliacul e-nflorit! ”

Primăria și Consiliul Local Ponoarele vă invită cu drag, în perioada 7-8 mai 2022, la ”Sărbătoarea Liliacului” din Ponoarele, locul unde natura a îmbrăcat straie de noi, țesute cu flori de liliac mov.
Sărbătoarea începe sâmbătă seara, 7 mai 2022, orele 19, cu foc de tabără și hora satului, în acompaniamentul lăutarilor zonei.
Duminică, 8 mai 2022, orele 10, manifestările sărbătorii debutează cu cu spectacolul susținut de interpreți îndrăgiți ai Mehedințiului. Totul se desfășoară pe scena special amenajată, chiar în mijlocul padurii de liliac. Vor urca ansambluri artistice profesioniste și de amatori, alături de soliști de muzică populară consacrați ai acestor plaiuri. Acompaniamentul este asigurat de orchestra Centrului cultural,, Nichita Stănescu „. Invitată de onoare, nimeni alta decât îndrăgita solistă Niculina Stoican.
Vă așteptăm cu drag!

Duminică, 8 mai 2022, cu ocazia desfățurării acestei manifestării la intrarea in Pădurea de Liliac se vor percepe următoarele taxe:

  • persoanele peste 14 ani – 2,00lei/persoană;
  • autoturismele sub 1,5t – 5,00lei/autoturism;
  • autovehiculele peste 1,5t – 20,00lei/autovehicul.

De asemenea Primăria comunei Ponoarele va asigura transportul de persoane cu microbuze, din centrul comunei Ponoarele spre ”Pădurea de Liliac” și retur, taxa de transport fiind de 2.50lei/persoană/cursă.

Autoturismele și autovehiculele vor circula pe un singur sens, pe traseul Ponoarele-Pădurea de Liliac-Gărdăneasa-Ponoarele.

 

 

 

 

 

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Sari la conținut