Ferice de ţara care are regiuni carstice şi peşteri. În astfel de locuri, omul de ştiinţă are un vast câmp de investigaţii, speologii găsesc un vast domeniu unde să-şi exerseze dorinţa de necunoscut şi priceperea de exploratori, turiştii loc de reculegere şi desfătări peisagistice, iar economiştii o mare « mină de aur » Marcian Bleahu, Relieful carstic

Acasă

Festival "Ponoare, Ponoare" 2021

Imprimare

ACTUALIZARE (14 iulie 2021): Perioada de trimitere a fișelor de înscriere a fost prelungită până pe data de 26.07.2021. Preselecția concurenților se va realiza online pe Skype (ID: Primaria Ponoarele) în data de 27.07.2021, începând cu ora 14:00 (a se citi Anunțul 2).

Festivalul Național Concurs de Folclor "Ponoare, Ponoare", ediţia a XV-a - 2021 se va desfăşura anul acesta în perioada: 6-8 august, într-un cadru natural mirific, lângă Podul lui Dumnezeu. Directorul festivalului şi președintele juriului va fi cunoscuta interpreta de muzică populară - Niculina Stoican. Acompaniamentul concurenţilor va fi asigurat de Orchestra "Lăutarii Mehedințiului", condusă de profesor-dirijorul Nicolae Drăghia.

În ambele zile ale festivalului vor fi prezenţi în recital, laureaţii din anii precedenți precum şi mulţi artişti consacraţi ai genului.

În ziua de gală a festivalului, odată cu lăsarea serii, recitalurile artiştilor vor fi însoţite de un frumos foc de tabără.

 CINE POATE PARTICIPA?

Pot participa la concurs solişti vocali si instrumentişti cu vârsta cuprinsă între 16 şi 35 ani împliniți. Cei care doresc să se înscrie sunt rugaţi să citească Regulamentul de participare şi să completeze Fişa de participare. Fişa va fi însoţită de partiturile repertoriului de concurs şi va fi trimisă la Primăria Comunei Ponoarele – This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. – 0252/381512 sau la profesor-dirijorul Orchestrei "Lăutarii Mehedințiului" Nicolae Drăghia; piesa a doua (ritmată) cu acompaniament va fi trimisă în format MP3 împreună cu partitura pe adresele de e-mail menţionate, până pe data de 14.07.2021.

Preselecția concurenților va avea loc în data de 15.07.2021, începând cu orele 14, online pe Skype în sala Căminului Cultural Ponoarele.

DOCUMENTE DE CITIT/COMPLETAT:

INVITAŢIE:

Indiferent dacă sunteţi participant, spectator sau invitat special, vă aşteptăm cu drag la această ediţie. Odată cu lăsarea serii recitalurile artiştilor vor fi însoţite de un frumos foc de tabără. Cântecul autentic, frumuseţile naturii cât şi ospitalitatea ponorenilor sunt doar câteva referinţe pentru a vă petrece cele trei zile alături de noi!

Societăţi comerciale

Copyright 2011-2021 © Primăria Ponoarele. Original template by Hostgator | Instalat, modificat şi adaptat de klausnet.