Ferice de ţara care are regiuni carstice şi peşteri. În astfel de locuri, omul de ştiinţă are un vast câmp de investigaţii, speologii găsesc un vast domeniu unde să-şi exerseze dorinţa de necunoscut şi priceperea de exploratori, turiştii loc de reculegere şi desfătări peisagistice, iar economiştii o mare « mină de aur » Marcian Bleahu, Relieful carstic

Acasă

Anunț important privind preselecția la Festivalul Concurs "Ponoare, Ponoare" (2018)

Imprimare

Datorita suprapunerii datei preselecției FESTIVALULUI NAŢIONAL CONCURS DE FOLCLOR „PONOARE, PONOARE”, ediţia a – XIII - a – 2018 cu un alt festival important din tara, cat și a faptului ca mulți dintre concurenți doreau sa participe la ambele festivaluri, juriul FESTIVALULUI NAŢIONAL CONCURS DE FOLCLOR „PONOARE, PONOARE”, a hotărât ca pe lângă preselecția care a avut loc in data de 24 iulie 2018 sa mai aiba loc o preselecție in data de 02 august 2018 ora 18:00 pentru a putea participa concurentii care nu au putut ajunge la prima preselectie.
Pentru cei care se vor prezenta la preselecția din 02 august 2018, este obligatorie trimiterea partiturii piesei ritmate la următoarea adresa de email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. pana in data de 01.08.2018.
Mai multe detalii se pot obtine de la dirijorul Nicolae Drăghia al Orchestrei ,,Lautarii Mehedintului” - 0740181063.

Va mulțumim și va așteptăm la Ponoarele in numar cat mai mare!

Societăţi comerciale

Copyright 2011-2021 © Primăria Ponoarele. Original template by Hostgator | Instalat, modificat şi adaptat de klausnet.